Page 34 - Mode
P. 34

  BEROEPSOPLEIDINGEN IN DE FASHION SPORT & LIFESTYLE
De branche Fashion Sport & Lifestyle bruist. Ook op werkgebied. De mogelijk- heden aan banen zijn enorm en lopen uiteen van verkoopspecialist tot zelfstan- dig ondernemer. Daar tussenin zitten functies als filiaal- of afdelingsmanager
en fashion designer. De positie waarop je uiteindelijk zult belanden, hangt voor een groot deel af van de scholing die je volgt. Een goede opleidingskeuze is dus belangrijk.
Ben jij op zoek naar meer productkennis? Of zou je graag een managementfunctie willen vervullen? Wil je jouw werker- varing verzilveren in de vorm van een diploma of certificaat? Of zoek je ver- dieping in je kennis? Reiken je wensen misschien verder dan dit alles en is het zelfstandig ondernemerschap meer iets voor jou? Met een eigen winkel?
Je zou het misschien niet zo één-twee-drie verwachten, maar de kansen en moge- lijkheden in de Fashion Sport & Lifestyle zijn gigantisch. Waar kan je jezelf zoal in bekwamen? Wie in de branche aan de slag wil, kan in het hele land terecht op diverse opleidingen.
VMBO
VMBO-leerlingen kunnen de laatste twee jaar van hun opleiding kiezen uit drie onderwijsprogramma’s die gericht zijn op de detailhandel:
Handel & Verkoop Handel & Administratie Mode & Commercie
          


   32   33   34   35   36