Page 78 - Mode
P. 78

   Het vakbondslidmaatschap betaalt zich sowieso dubbel en dwars terug. Vooral als je het slim doet en gebruik maakt
van wat de bond allemaal zoal extra biedt. De FNV heeft namelijk speciale ledenkortingen. Denk aan kortingen op verzekeringen, reizen, aankopen en meer. Maar de bond biedt ook gratis cursussen, loopbaancoaching, financieel advies, hulp bij het invullen van je belastingpa- pieren enzovoort. Kijk maar eens op de website van de bond.
Maar het belangrijkste voordeel van het vakbondslidmaatschap is misschien nog wel dat de bond niet langer alleen maar vóór jou werkt aan een goede beloning, goede andere arbeidsvoorwaarden en goede arbeidsomstandigheden, maar dit ook doet námens en mét jou. Want als lid heb je direct zeggenschap over de koers van de bond.
We kunnen (en willen) je geen advies geven over wélke bond je het beste kan kiezen. Dat moet je zelf beslissen. Op hun websites lees je waar de betreffende bond voor staat en wat deze jou te bieden heeft. Het is belangrijk dat je je daarbij thuis voelt.
Check bijvoorbeeld eens de website van de afzender van deze informatiemap: www.fnv.nl/handel. We maken graag kennis met je.
10 GOEDE REDENEN OM LID TE WORDEN VAN FNV
1 Invloed op je arbeidsvoorwaarden
2 Persoonlijk advies over werk en inkomen
3 Juridische hulp bij werk en inkomen
4 Hulp bij beroepsziekte en letselschade
5 Weten wat er speelt in je sector
6 Loopbaanadvies
7 Gratis belastingservice
8 Voordelige zorgverzekering
9 Korting met ledenvoordeel FNV
10 Voordelige aanvullende rechtsbij- standsverzekering
           


   76   77   78   79   80